• Nieuw Ondernemen Intensief gaat weer van start

 • Nieuw Ondernemen Intensief betekent dat je op een kort maar krachtige manier aan de slag gaat om werk te maken van je passie en talent en vakmanschap. Als je je passie en talenten laat stromen, kun je met plezier succesvol zijn. Tijdens het programma van Nieuw Ondernemen maak je je dromen waar. Je ontwikkelt nieuwe, onderscheidende producten en diensten met bij jouw passende klanten en markt.

  Nieuw Ondernemen is praktijkgericht leren door te ervaren. Je vindt oplossingen voor ‘obstakels’ door te (onder)zoeken, vinden en verbinden. “Gewoon” gaan doen, ervaren en fouten durven maken.

  Nieuw Ondernemen doe je nooit alleen, maar samen in netwerkverbanden. Door samenwerking bundel je creativiteit, denkkracht en deel je kennis en ervaring. Dit werkt niet alleen veel krachtiger, het genereert ook energie als je samen in een team hetzelfde proces doorloopt.
  Met een creatief actieprogramma worden ideeën gegenereerd en ontwikkelt tot een concept en een verdienmodel. Je ontwikkelt een ondernemende mindset, bouwt tijdens het programma je eigen netwerk op, ontdekt wat je unieke meerwaarde is, en leert door samen te creëren het beste van jezelf en van anderen in je bedrijf in te zetten.
  Met dit programma leer je je innoverend en ondernemend potentieel ontdekken. Iedereen kan ondernemen! Dromen, durven, doen met hart en handen.

  Programma

  • Talentontwikkeling en de (w)ondernemende mindset
  • Van idee tot concept
  • Spelen met het Business Model Canvas
  • Verfijnen van je markt en business model
  • Zet je bedrijf in de etalage
  • Van start ....

  Prijs

  De prijs van dit programma bedraagt slechts € 950,- (excl. BTW).
  De kosten zijn in de meeste gevallen volledig aftrekbaar als onkosten als je je bedrijf gestart bent. Anders kun je als particulier een deel vergoed krijgen als scholingskosten.

  Locatie
  De Groeiplek, Zevensterstraat 19 in Assen.

  Vragen en aanmelden?

  Mail: info@nieuw-ondernemen.nl
  Mobiel: 06 151 080 33