• OUTPLACEMENT richting ondernemerschap

  Ons outplacement traject is gericht op het creëren van je eigen werk of bedrijf met je talent, vakmanschap en creativiteit. We trainen ondernemende vaardigheden, ontwikkelen en testen concepten, verzamelen feedback. In dit traject vind je sparringpartners in experts en andere ondernemers en ontwikkel je een idee tot business opportunity. Deze interactieve workshops breng je gelijk in praktijk in je eigen bedrijf of werk.

 • Programma

  In het outplacement traject word je je bewust van je zelfstandige rol in het waarde(n)creërend proces van het ondernemen.

  We bieden ondersteuning in de verwerking van de ontstane situatie en stimuleren je persoonlijke ontwikkeling.

  In het traject (her) ontdek je je passie, talent en dit verbind je met je vakmanschap.

  Ideeën worden gegenereerd en ontwikkelt tot een concept en een verdienmodel.Je ontwikkelt een ondernemende mindset, bouwt tijdens het programma je eigen netwerk op, ontdekt wat je unieke meerwaarde is, leert door samen te creëren het beste van jezelf en van anderen in je bedrijf in te zetten.

  Het nieuwe ondernemen start vanuit het hart en is een methodiek van leren door te doen, te ervaren, van voorbeelden en door te reflecteren.

  We bieden een bewustwordingstraining in ondernemende ontwikkeling, waarde(n)creatie en realiteitsmanagement en tools en handvatten om vorm te geven aan een gezond bedrijf dat bij jou past. Ook onderzoeken we welke bedrijfsvorm het meest passend is.

  Aan het einde van dit outplacement traject staat het bedrijf dat bij jou past, waarmee je het verschil kunt maken en waarvan jij en je klanten blij worden.